Hvordan jeg får energi i hverdagen

Det er flere forskjellige «tips og triks» for å takle en tøff hverdag. Etter jeg ble eldre kjenner jeg at dette ikke er like enkelt som før. Overskuddet og energien er ikke alltid til stede.

Mitt første triks er å spasere 45minutter med gåstaver. Det har jeg gjort i over 8 år, og jeg kjenner det er bra for kroppen, selv om det noen ganger er tungt, spesielt på vinteren når snøen også har kommet. Jeg anbefaler å bruke noe som heter Prisjakt når du leter etter gåstaver, for da kan du se hvor de er billigst. For meg var det den lokale XXL butikken, men for deg kan det være noe annet. Derfor er det lurt å sjekke på prisjakt før du besøker butikken.

Annenhver søndag pleier jeg å doble dosen min, da går jeg i halvannen time med gåstavene. For at det skal bli mer motiverende pleiere jeg å ta bilen ut til marka, og gå derifra. For halvannen time å høre på bekkene som renner og fuglene som kvitrer er rett og slett som terapi for sjelen! På vinteren pleier jeg å ta frem langrennskiene mine å gå tur på ski i stedet.

Mitt andre triks er å spise en god frokost. Jeg har tidligere publisert et innlegg over min perfekte frokost, og jeg anbefaler alle å lese dette for inspirasjon. Jeg har spist denne frokosten i flere år, og kjenner at hvis jeg dropper den blir ikke dagen den samme. Det er rett og slett blitt en fast rutine med denne frokosten som består av kaffe, eplejuice, blåbær Biola, havregryn, laktosefri melk og et eple (enten rødt eller grønt).

Jeg har også begynt med kosttilskudd. Jeg tar noe som heter Collagen Vital. Det er et kollagen tilskudd som skal hjelpe mot ubehag i leddene. Jeg vet også om et produkt som heter Collagen Plus, men dette har jeg ikke testet.

Det siste tipset er å få nok søvn! Jeg prøver alltid å legge meg etter Kveldsnytt slik at jeg får så mange timer søvn som mulig. De dagene jeg er lenge oppe kjenner jeg neste dag at energien ikke er den samme, så for meg er det alfa omega å få nok søvn, minimum 6 timer. Et godt tips for å klare å sovne tidlig er å drikke koffeinfri kaffe etter kl. 20, det har hjulpet veldig for meg.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.